Vanata cu carnati

de anca_rm in Mancaruri de legume, 7 Noi 2013 | 5555 vizualizari

 

O bunatate la cuptor .

 

INGREDIENTE

  • -2 vinete
  • -2 carnati
  • -2 catei usturoi
  • -o rosie
  • -150 gr cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vanata cu carnati:

Vinetele le spalam si le stergem de apa .

Le taiem rondele de grosimea unui deget.

Carnatii ii taiem si pe ei  rondele.

Usturoiul il taiem rondele sau il tocam  . Eu l-am pus rondele .

Rosiile trebuie taiate cubulete sau felii subtiri .

Tava o ungem cu ulei si asezam in ea vinetele astfel incat sa se suprapuna putin bucatile , peste vinete  punem carnatii , usturoiul si rosiile si le dam la cuptor pentru 10 minute.

Intre timp taiem cascavalul , sau il razuim . O sa-l punem dupa 15 minute peste vinete , dam din nou la cuptor pana cand cascavalul se rumeneste frumos .

Pofta buna.

 

TIPS-URI

1

daca nu va place usturoiul il puteti elimana

2

se poate servi cu un sos de smantana cu usturoi sau castraveti , sau combinat :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Vanata cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Varza de Bruxelles gratinata