Vanocka sau painea Craciunului

de Sabina in Prajituri, 28 Dec 2009 | 7220 vizualizari

COMENTARII (19)

Michelle 1

28.12.2009, 20:25

Teo 1

28.12.2009, 21:46

imi place si mie cum arata;si daca spui ca face parte din bucatele lor traditionale, ne bucuram ca am aflat, dar si ''bucatele''noastre......

Sabina 1

29.12.2009, 09:31

Teo, draga, e plina blogosfera de cozonacei si fursecuri la ora actuala (inclusiv blogul meu). Am zis sa-ncerc si o varianta de la altii ...in plus este foarte asemanatoare cu binecunoscutul nostru cozonac ...

gaby_duceag 1

29.12.2009, 09:49

ce frumos e implatita!bravo!

Miha 1

29.12.2009, 11:19

Eu nu stiu sa impletesc in 4.

Sabina 1

29.12.2009, 16:50

Miha, voi incerca sa fac o paine impletita n patru ...si sa surprind toate momentele. Era si seara, nu era nici lumina prea grozava ...si nu prea am mai avut rabdare, desi ma gandisem sa explic mai mult.

susu 1

29.12.2009, 18:45

De cand zic ca fac si eu o painica in casa, asa frumos impletita. Am facut cozonaci si de toate dar nu painica. Retin reteta

Bucataras Dragos 1

29.12.2009, 19:15

cred ca este la gust ca un panetone... cred ca atunci cand e calda e senzatie

liana_geicu 1

29.12.2009, 22:05

Cred ca este delicioasa, mai greu cu impletitul...

Teo 1

29.12.2009, 22:59

impletesti asa cum ai impleti o codita

Miha 1

29.12.2009, 23:05

Sabina, tare as vrea sa stiu cum se face.

FlyingRoo 1

22.04.2010, 07:10

Vanocka se impleteste de fapt din 9. Reprezinta pruncul Isus in scutecele sale. Miha, linkul urmator este un video care arata exact cum se impleteste in 4, apoi in 3, apoi in 2 (deci 9 in total) si cum se asambleaza -

http://www.youtube.com/watch?v=ecVZYsIlIj0

Daca doresti iti pot sa te invat sa impletesti si in mai multe.

Rocsi 1

16.09.2010, 10:53

la multi ani

gaby_duceag 1

16.09.2010, 12:27

La multi ani!

lia maria 1

16.09.2010, 16:21

LA MULTI ANI !

nadina73 1

16.09.2010, 17:20

la multi ani

Sabina 1

20.09.2010, 14:15

Multumesc frumos!

adry88 1

20.05.2011, 11:08

irena 1

18.03.2012, 22:00

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert cornulete cu untura si iaurt