Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
grozav de bun
Cantitatile sunt pentru 2 portii
Se pune apa la fiert cu putina sare, iar cand clocoteste se fierb tagliatellele 4-5 minute
Branza se amesteca cu 6 galbenusuri,iaurtul,smantana,untul topit,zaharul,vaniliile,crema de branza,stafidele si merele curatate si taiate cubulele mici
Albusurile (6) se bat bine spuma cu putina sare (un varf de cutit),apoi se amesteca cu pasta de branza .
Pastele cand sunt fierte se scurg de apa apoi se amesteca bine cu compozitia de branza si albusurile batute.
Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt
Se da la cuptor pentru aproximativ 45-50 minute la 160 grade,nu se scoate din tava decat cand e rece,altfel se desface toata.
Dupa ce se raceste bine se intareste si se poate taia foarte bine
Cand se raceste se pudreaza bine cu zahar
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult