Vargabelles (vorgobeles)

de nadina73 in Dulciuri, 10 Mai 2010 | 9710 vizualizari

 

grozav de bun

 

INGREDIENTE

  • 500g tagliatelle
  • 500 g branza de vaci
  • 1 cutie philadelphia 250g
  • 6 oua
  • 5 vanilii
  • 300 zahar
  • 200 smantana
  • 100 unt topit
  • 2 iaurturi mici naturale(mai acrisoare)
  • 2 mere
  • 150 g stafide
  • esenta de rom
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vargabelles (vorgobeles):

Cantitatile sunt pentru 2 portii

Se pune apa la fiert cu putina sare, iar cand clocoteste se fierb tagliatellele 4-5 minute

Branza se amesteca cu 6 galbenusuri,iaurtul,smantana,untul topit,zaharul,vaniliile,crema de branza,stafidele si merele curatate si taiate cubulele mici

Albusurile (6) se bat bine spuma cu putina sare (un varf de cutit),apoi se amesteca cu pasta de branza .

Pastele cand sunt fierte se scurg de apa apoi se amesteca bine cu compozitia de branza si albusurile batute.

Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt

Se da la cuptor pentru aproximativ 45-50 minute la 160 grade,nu se scoate din tava decat cand e rece,altfel se desface toata.

Dupa ce se raceste bine se intareste si se poate taia foarte bine

Cand se raceste se pudreaza bine cu zahar

Daca ti-a placut reteta noastra "Vargabelles (vorgobeles)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

Sidy 1

11.05.2010, 18:17

Vreau si eu o portie mica-mica daca mai este ca tare fain arata !

ANCA 1

11.05.2010, 19:56

ce combinatie interesanta, se retine!

julia2007 1

13.05.2010, 00:21

adevarul sa-ti zic asta tia iesit super bine de nota zece sau mai mult ai o mana fff buna 5furculite.imi dai un pic sa probez.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura marmorata, cu visine din compot