Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Pentru ca am afumat muschiulet pentru bengosi, mi-am oprit si eu o bucatica...asa ca am pus de-o varza la cuptor
Mai intai am taiat varza alba si pe cea rosie si le-am frecat cu putina sare.
Separat am taiat ceapa verde, apoi ardeiul capia, cubulete marunte. Am pus wok-ul pe foc sa se inchinga, am adaugat uleiul si apoi ceapa cu ardeiul, am pus un pic de sare si am lasat la calit cca 5-6 min, apoi am adaugat varza rosie, am lasat 3 - 4 min sa se caleasca, dupa care am adaugat varza a lba si am lasat 4-5 min sa se caleasca.
La final am adaugat rosiile cubulete, am mai lasat vreo 5 min pe foc si apoi am transferat totul intr-o tava de lut, deasupra am asezat muschiuletul taiat bucatele, am invelit tava cu hartie de copt si am dat la cuptor , la foc mediu spre mic timp de 1 si 1/2, apoi am scos hartia de copt, am scos bucatele de muschiulet sa nu se arda, am adaugat mararul si am mai lasat cca 1/2 de ora la cuptor, sa se rumeneasca. Se serveste cu mamaliga calda.....
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult