Varza alba si rosie la cuptor cu muschi afumat

de Constelatialeu in Porc, 9 Feb 2016 | 6904 vizualizari

 

Pentru ca am afumat muschiulet pentru bengosi, mi-am oprit si eu o bucatica...asa ca  am pus de-o varza la cuptor

 

INGREDIENTE

  • 1,200 g varza alba ( foarte buna si dulce)
  • 300 g varza rosie
  • 1 ardei rosu capia
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 400 g rosii cubulete conservate
  • 390 g muschi afumat, productie proprie
  • sare
  • 1 legatura de marar
  • 100 ml ulei
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza alba si rosie la cuptor cu muschi afumat:

Mai intai am taiat varza alba si pe cea rosie si le-am frecat cu putina sare.

Separat am taiat ceapa verde, apoi ardeiul capia, cubulete marunte. Am pus wok-ul pe foc sa se inchinga, am adaugat uleiul si apoi ceapa cu ardeiul, am pus un pic de sare si am lasat la calit cca 5-6 min, apoi am adaugat varza rosie, am lasat 3 - 4 min sa se caleasca, dupa care am adaugat varza a lba si am lasat 4-5 min sa se caleasca.

La final am adaugat rosiile cubulete, am mai lasat vreo 5 min pe foc si apoi am transferat totul intr-o tava de lut, deasupra am asezat muschiuletul taiat bucatele, am invelit tava cu hartie de copt si am dat la cuptor , la foc mediu spre mic timp de 1 si 1/2, apoi am scos hartia de copt, am scos bucatele de muschiulet sa nu se arda, am adaugat mararul si am mai lasat cca 1/2 de ora la cuptor, sa se rumeneasca. Se serveste cu mamaliga calda.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza alba si rosie la cuptor cu muschi afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

anca_rm 1

10.02.2016, 08:43

un deliciu ai facut Cleme, imi place varza facuta la cuptor de fapt imi place varza oricum si cu muschiuletul ala ......hmmm mie pofta

Gherca Daniela 1

10.02.2016, 10:04

mihaelar63 1

16.02.2016, 16:48

Cam buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftele de porc