Varza calita

de roxanamiti in Mancaruri de legume, 8 Dec 2010 | 5421 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 borcan de 800g. de varza murata (cum locuiesc in afara tarii eu cumpar varza),
  • o ceapa,
  • mezeluri afumate ( eu am pus jamon iberico, pastrama de porc,slanina si o bucatica de carne de porc afumata taiata cubulete),
  • 4 linguri de bulion,
  • jumate de lingura de ulei,
  • fiii de dafin,
  • piper,
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita:

  • tocam ceapa marunt si o punem la  calit cu jumate de lingura de ulei si cu mezelurile taiate la preferinta fiecaruia(eu  jamonul l am rupt cu degetele :P ,pastarma si slanina le am taiat in fasii si carnea de porc afumata in cuburi),
  • lasam 6-7 minute si adaugam varza cu tot cu zeama( a mea a fost gata taiata. daca scoateti varza din butoi o taiati cu doriti si o puneti asa ne scursa in oala),punem foile de dafin si piperul si amestecam bine( fara sare pentru ca varza e sarata!)
  • lasam la fiert 40 de minute la foc mic mic,
  • apoi adaugam bulionul , (mie imi place  mai rosie asa ca am pus 5 linguri de bulion) amestecam bine si mai lasam inca 5 minute pe foc,
  • eu am servit o cu mamaliguta, snitel de porc si ardei iute FOARTE BUN!!!!
 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Varza calita 69476
retete culinare - Varza calita 69477
retete culinare - Varza calita 69478
retete culinare - Varza calita 69479

COMENTARII (6)

tanyapatap 1

09.12.2010, 19:32

buna buna........

elena1988 1

27.01.2011, 10:01

adry88 1

28.05.2011, 17:14

tare bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: