Varza calita

de VERONICA2607 in Mancaruri de post, 7 Mar 2012 | 3873 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza murata
  • 2 cepe mari
  • 1 lingura bulion
  • sare
  • piper
  • 100 ml ulei
  • apa
  • 1 legatura marar
  • 2 foi dafin
  • 4-5 boabe piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita:

Se toaca varza murata, daca e prea acra se pune asa tocata in apa pentru 15 minute, dupa care se scurge.Se curata ceapa, se spala si se taie, se pune uleiul la incins si se caleste ceapa, apoi adugam varza bine stoarsa de apa si amestecam bine.Acoperim totul cu apa, punem daffinul si boabele de piper si lasam la fiert .Spre sfarsit adaugam si bulionul, sare si piper macinat dupa gust. Cand este gata se ia de pe foc si se adauga mararul taiat marunt.

 

COMENTARII (8)

Denissa 1

07.03.2012, 15:23

imi place varza

mikidaniro 1

07.03.2012, 19:26

buna,buna

Ubulika 1

09.03.2012, 09:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D