Varza calita

de madi_marin in Mancaruri de post, 15 Mai 2010 | 5662 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 verze potrivite
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 1 legatura de marar
  • pasta de tomate
  • zeama de lamaie
  • piper
  • sare
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita:

Ceapa se toaca si se pune la calit in putin ulei.

Varza se toaca fideluta si se pune peste ceapa calita, se acopera cu apa si se da cratita la cuptor la foc potrivit.

Cand e aproape gata varza , se pun pasta de tomate, sarea, piperul si zeama de lamaie. Se da din nou la cuptor ca sa scada. Cand  e gata se presara marar tocat.

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Varza calita 31923
retete culinare - Varza calita 31924

COMENTARII (10)

madi_marin 1

16.05.2010, 17:50

nadina....cum sa nu, se poate?....

marcela1979 1

16.05.2010, 19:40

si pt mine te rog tot o portie

madi_marin 1

16.05.2010, 20:12

carla....sigur, mai am putina, dar ti+o incalzesc tie....

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S