Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
sa nu radeti de felul in care am decorat mamaliga. Mama zicea ca seamana cu un indian :)))
Taiem kaiserul bucati si il prajim in ulei. Nu folositi prea mult ulei pentru ca isi va mai lasa si kaiserul grasime.
Taiem varza fideluta si o frecam cu sare.
Adaugam ceapa taiata marunt si morcovul dat pe razatoare. Lasam cateva minute la calit iar apoi adaugam cate o mana de varza si amestecam sa se inmoiaie putin. Procedam astfel pana punem toata varza.
Adaugam cimbru, marar, foile de dafin si piperul boabe.
Diluam sucul de rosii in o cana de apa si il adaugam peste varza. Amestecam si bagam oala la cuptor, la foc potrivit pana fierbe varza (45 de minute).
Servim calda cu mamaliguta.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult