Varza calita cu carnati semiafumati si stelute de mamaliga

de Lily_Musat in Mancaruri de legume, 4 Mar 2011 | 7056 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 verze murate potrivite,
  • 2 cepe rosii,
  • 100 ml ulei,
  • 500 ml suc de rosii,
  • cimbru,
  • piper,
  • foi de dafin,
  • marar,
  • carnati semiafumati de porc,
  • optinal cateva bucati de sunca de casa
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu carnati semiafumati si stelute de mamaliga:

Se caleste ceapa intr-o oala cu ulei, se toaca varza marunt (inainte o spalam bine sa nu fie sarata) si se adauga peste ceapa calita, se acopera cu un capac, pe foc mic si se lasa sa se inabuseasca aproximativ 1 ora. Dupa ce sa fiert 1 ora, adaugam cimbrul, piperul, mararul si sucul de rosii si mai lasam sa fiarba 15 minute.

Dam oala de pe foc, punem pe deasupra carnatii taiati bucati, si sunca de casa felii.Preincalzim cuptorul la 200 grade si bagam varza in cuptor, pe gratarul de jos, pentru cca 30 minute.

Se serveste cu stelute de mamaliga!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu carnati semiafumati si stelute de mamaliga" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

MIUTA 1

04.03.2011, 23:34

Foarte bun

Lily_Musat 1

07.03.2011, 10:16

Multumesc!!!! Stelutele le-am facut cu o forma de palstic cu care decupez fursecurile, biscuitii...

adry88 1

26.05.2011, 18:06

ce frumos arata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole cu scarita afumata, la oala de lut