Varza calita cu cirnati

de simona72 in Porc, 13 Feb 2013 | 5538 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • varza alba 1 kg si jumatate
  • 1 capa mare
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • cimbru uscat sau proaspat
  • rosii uscate de la borcan
  • cirnati proaspeti putin afumati (picanti, cu cimbru, cu busuioc)
  • 1 cescuta ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu cirnati:

Se pune uleiul la incins intr-o cratita, se adauga ceapa taiata marunt si o lasam pina devine sticloasa. Varza o spalam si o curatam daca este necesar, o taiem fidelute, presaram sare peste ea si o frecam cu mainile sa se inmoaie putin. Adaugam varza peste ceapa calita, iar cind este aproape gata adaugam si rosiile taiate, cimbru si piper din belsug, sare daca mai este nevoie. Cirnatii ii taiem in bucati de aproximativ 10 cm, ii crestam pe ambele parti si ii punem la prajit intr-o tigaie cu 2 linguri ulei si o lingura apa. Punem capacul peste tigaie si ii prajim pe ambele parti. Cind sunt gata ii punem peste varza impreuna cu zeama pe care au lasat-o si ii mai lasam 5-10 minute pe foc. Noi i-am servit cu un bot de mamaliga si ardei iuti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu cirnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Prima Latte III rosu

- 800 lei
1699.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (9)

danakarin 1

14.02.2013, 07:42

Mama, ce bun!

simona72 1

14.02.2013, 08:41

Sim0na 1

14.02.2013, 20:51

O bunatate!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Varza calita cu ciolan afumat