Varza calita cu ciuperci si afumatura

de marcela1979 in Mancaruri cu carne, 12 Feb 2011 | 6699 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza
  • 2 morcovi
  • 2 fire de ceapa verde
  • 1 ardei gras
  • bulion
  • carne afumata fiarta
  • vegeta,piper
  • ciuperci 200 gr
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu ciuperci si afumatura:

Carnea afumata fiarta se taie bucatele.Ceapa verde se curata si se taie marunt.Intr-o cratita se pune ulei si se pune ceapa la prajit,se adauga morcovii razaliti,ardeiul taiat fasiute si se lasa sa se caleasca impreuna.Apoi se adauga varza si se amesteca.Se mai pune o cana de apa si se lasa sa fiarba inabusit.Cand varza e facuta se adauga carnea bucatele si ciupercile fierte si tocate marunt si se amesteca.Se adauga vegeta si piper si bulion si se amesteca .Se mai lasa vreo 5 minute amestecand in continuu apoi se stinge focul.Se serveste simpla sau cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu ciuperci si afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pasare, la cuptorul cu halogen- Reteta numarul 200!