Varza calita cu ciuperci si snitel de curcan

de aziz in Mancaruri de legume, 30 Noi 2010 | 6605 vizualizari

 

daca ii luam snitelul va fi o mincare de post perfecta

 

INGREDIENTE

  • o varza(verde) de marime medie
  • 2 rosii
  • o ceapa medie
  • o cutie de ciupercute
  • citeva fileuri de piept de curcan(eu le-am cump deja file)
  • pesmet condimentat(are paprika dulce,usturoi supa instant are culoare portocalie)
  • 2 oua

 

Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu ciuperci si snitel de curcan:

varza se taie fideluta si se freaca cu putina sare;ceapa se taie marunt si se caleste in ulei adaugam rosiile cubulete si ciupecutele.lasam sa se intrepatrunda si adaugam varza completam cu apa ,foc medium ,lasam la fiert cam 40 minute,cind este fiarta varza adaugam un sos din 2 linguri pasta de tomate supa instant, sare ,piper si o cana de apa calda.mai lasam la fiert cam 15 min sau pina cind sosul scade .asta este dupa preferinta fiecaruia a o lasa scazuta de tot sau cu putin sos.

snitele :fileul de curcan se pune intre 2 folii de plastic si se bate cu ciocanul pt snitele pina ajunge o foita destul de subtire .se da prin ou apoi prin pesmet se repeta procedeul de citeva ori ,se preseaza bine pt ca pesmetul sa ramina pe felia de carne se pun in tava de la cuptor,unsa cu putin ulei in prealabil,se lasa cam 30 minute nu se rumenesc.se servesc impreuna cu varza calita si...putin ardei iute

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu ciuperci si snitel de curcan" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de ciuperci cu legume