Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
As fi vrut tare mult sa o pregatesc cu ciolan afumat de porc, insa nu am gasit de cumparat, astfel ca m-am oprit la costita afumata. Chia si asa, tot buna a fost!!
Toacam varza murata cat mai marunt si o clatim, de cateva ori, cu apa rece, Adaugam apa, atat cat sa o acopere putin si o fierbem la foc potrivit pana scade complet. Adaugam uleiul si costita afumata taiata in cuburi/fasii si o lasam in cuptor pana ce costita este bine patrunsa. Adaugam sucul de rosii/bulionul, omogenizam si o mai lasam in cuptor cat sa se rumeneasca usor.. Se serveste calda, optional cu mamaliguta si ardei iute la otet sau murat. Pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult