Varza calita cu costita afumata

de Dya Daniela Andrei in Porc, 11 Apr 2014 | 2873 vizualizari

 

As fi vrut tare mult sa o pregatesc cu ciolan afumat de porc, insa nu am gasit de cumparat, astfel ca m-am oprit la costita afumata. Chia si asa, tot buna a fost!!

 

INGREDIENTE

  • o varza mare, murata (cam 1,5 kg)
  • 500 gr costita afumata
  • 150 ml suc de rosii/bulion
  • sare dupa gust
  • 4-5 linguri cu ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu costita afumata:

Toacam varza murata cat mai marunt si o clatim, de cateva ori, cu apa rece, Adaugam apa, atat cat sa o acopere putin si o fierbem la foc potrivit pana scade complet. Adaugam uleiul si costita afumata taiata in cuburi/fasii si o lasam in cuptor pana ce costita este bine patrunsa. Adaugam sucul de rosii/bulionul, omogenizam si o mai lasam in cuptor cat sa se rumeneasca usor.. Se serveste calda, optional cu mamaliguta si ardei iute la otet sau murat. Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Varza calita cu costita afumata-0
Varza calita cu costita afumata-1
Varza calita cu costita afumata-2
Varza calita cu costita afumata-3
Varza calita cu costita afumata-4
Varza calita cu costita afumata-5
Varza calita cu costita afumata-6
Varza calita cu costita afumata-7
Varza calita cu costita afumata-8

COMENTARII (24)

Ubulika 1

16.04.2014, 09:15

Dya Daniela Andrei 1

16.04.2014, 19:35

delia64 1

16.02.2015, 22:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04