Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Am ajuns si eu reteta 100! Sunt foarte fericit!
Sunt alaturi de voi aproape de un an si vreau sa va spun ca sunteti minunati, toti! >:D
Curatam cepele si le tocam cubulete. Apoi intr-o cratita punem putin ulei si adaugam ceapa. Lasam la calit circa 5 minute.
Dupa ce ceapa s-a calit, adaugam varza tocata julien, si mai lasam putin sa se inabuse. Intre timp intr-o tigaie separat prajim in putin ulei costita afumata. O scoatem din tigaie pe o farfurie.
Peste varza adaugam o cana de apa,ca aceasta sa incepa sa fiarba si adaugam sarea, piperul si cimbrul. Amestecam. Dupa 10 minute, daca apa s-a evaporat mai punem putina si adaugam costita prajita si bulionul.
Mai lasam la calit 20-25 de minute, acoperita cu un capac.
Stingem focul, garnisim cu putina verdeata proaspata si servim!
1
In loc de bulion puteti pune rosii proaspete sau din conserva
2
Eu am adaugam si cativa carnaciori
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult