Varza calita cu jumari afumate

de nyana in Porc, 3 Dec 2009 | 10836 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o varza acra tocata
  • 50 ml ulei, piper , cimbru
  • 200g carne de porc taiata bucati
  • 150 g jumari afumate
  • o cutiuta bulion(70g)
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu jumari afumate:

Se pune uleiul in cratita si un rand subtire de varza stoarsa bine apoi punem deasupra o parte din jumari si carne si iar un rand de varza si tot asa pana terminam ingredientele dar deasupra trebuie sa fie varza.Printre straturi de presara piper si cimbru. Intr-o ceasca de 100ml   se pune bulionul cu un pic de apa se amesteca bine si se toarna pe toata suprafata cratitei. Punem capac si o dam la cuptor la foc f mic timp de 3 ore si se controleaza din cand in cand pt a mai adauga apa dak e nevoie si atunci se mai amesteca, cand este aproape gata se scoate capacul si se mai lasa la cuptor pana se rumeneste varza .

POFTA BUNA

 

TIPS-URI

1

se serveste cu mamaliguta si ardei iuti

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Varza calita cu jumari afumate 11566
retete culinare - Varza calita cu jumari afumate 11567

COMENTARII (6)

rivka 1

03.12.2009, 22:18

arata bine imi place varza calita , jumari afumate nu am mai mancat pana acuma niciodata.

Michelle 1

04.12.2009, 10:24

brie 1

04.12.2009, 10:57

yam varza calita cu mamaliguta

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21