Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Se pune uleiul in cratita si un rand subtire de varza stoarsa bine apoi punem deasupra o parte din jumari si carne si iar un rand de varza si tot asa pana terminam ingredientele dar deasupra trebuie sa fie varza.Printre straturi de presara piper si cimbru. Intr-o ceasca de 100ml se pune bulionul cu un pic de apa se amesteca bine si se toarna pe toata suprafata cratitei. Punem capac si o dam la cuptor la foc f mic timp de 3 ore si se controleaza din cand in cand pt a mai adauga apa dak e nevoie si atunci se mai amesteca, cand este aproape gata se scoate capacul si se mai lasa la cuptor pana se rumeneste varza .
POFTA BUNA
1
se serveste cu mamaliguta si ardei iuti
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult