Varza calita cu kaizer la ceaun

de ela in Aperitive / Garnituri, 28 Oct 2010 | 6869 vizualizari

 

rapid si bun.....ca doar e la ceaun:))))))....deci...din lunga serie ,,la ceaun''....

 

INGREDIENTE

  • 2 verze mai mici,
  • 500gr kaizer,
  • 3 lingurite boia dulce,
  • 1/2cana suc de rosii,
  • 5 cepe verzi(doar partea alba),
  • sare,piper,,
  • 2 foi de dafin,
  • marar,
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu kaizer la ceaun:

Curatam varza,o spalam apoi o taiem fasii subtiri.Punem varza intr-un bol si presaram deasupra sare si o amestecam putin,apoi o lasam 10minute sa se inmoaie si sa lase apa.

Taiem ceapa marunt,kaiserul il taiem fasii si punem totul in ceaun,cu putin ulei.Lasam la calit putin,apoi adaugam o cana de apa si mai lasam pe foc vreo 10minute.Scoatem ceapa si kaiserul din ceaun si punem varza bine stoarsa de apa si amestecam bine,adaugam putin piper si foile de dafin si lasam pe foc inca 10minute,amestecand din cand in cand pana se inmoaie varza.Adaugam boiaua si sucul de rosii,mararul,omogenizam bine si rasturnam totul intr-un vas termorezistent si dam la cuptor 15minute pana varza se rumeneste frumos si scade zeama.

Servim cu mamaliga sau piure de cartofi.

 

RETETA IN IMAGINI

Varza calita cu kaizer la ceaun-0
Varza calita cu kaizer la ceaun-1
Varza calita cu kaizer la ceaun-2
Varza calita cu kaizer la ceaun-3
Varza calita cu kaizer la ceaun-4
Varza calita cu kaizer la ceaun-5
Varza calita cu kaizer la ceaun-6
Varza calita cu kaizer la ceaun-7
Varza calita cu kaizer la ceaun-8

COMENTARII (51)

ela

ela 1

01.11.2010, 17:21

Mena,sigur am sa te chem

ela

ela 1

01.11.2010, 17:22

Adinacarla,ma pun sa mai fac daca ai venit la masa,nu te pot lasa nemancata

ela

ela 1

01.11.2010, 17:23

Nadina nu mai bantui noaptea pe net,bantui prin casa,fac curatenie

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!