Varza calita cu kaizer la ceaun

de ela in Aperitive / Garnituri, 28 Oct 2010 | 12035 vizualizari

 

rapid si bun.....ca doar e la ceaun:))))))....deci...din lunga serie ,,la ceaun''....

 

INGREDIENTE

  • 2 verze mai mici,
  • 500gr kaizer,
  • 3 lingurite boia dulce,
  • 1/2cana suc de rosii,
  • 5 cepe verzi(doar partea alba),
  • sare,piper,,
  • 2 foi de dafin,
  • marar,
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu kaizer la ceaun:

Curatam varza,o spalam apoi o taiem fasii subtiri.Punem varza intr-un bol si presaram deasupra sare si o amestecam putin,apoi o lasam 10minute sa se inmoaie si sa lase apa.

Taiem ceapa marunt,kaiserul il taiem fasii si punem totul in ceaun,cu putin ulei.Lasam la calit putin,apoi adaugam o cana de apa si mai lasam pe foc vreo 10minute.Scoatem ceapa si kaiserul din ceaun si punem varza bine stoarsa de apa si amestecam bine,adaugam putin piper si foile de dafin si lasam pe foc inca 10minute,amestecand din cand in cand pana se inmoaie varza.Adaugam boiaua si sucul de rosii,mararul,omogenizam bine si rasturnam totul intr-un vas termorezistent si dam la cuptor 15minute pana varza se rumeneste frumos si scade zeama.

Servim cu mamaliga sau piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu kaizer la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (51)

ela 1

01.11.2010, 17:21

Mena,sigur am sa te chem

ela 1

01.11.2010, 17:22

Adinacarla,ma pun sa mai fac daca ai venit la masa,nu te pot lasa nemancata

ela 1

01.11.2010, 17:23

Nadina nu mai bantui noaptea pe net,bantui prin casa,fac curatenie

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din dovlecei si branza