Varza cu afumatura

de noiinbucatarie in Porc, 2 Iun 2016 | 902 vizualizari

 

Mancarea mea preferata este varza dulce, dar neaparat cu afumatura :)) 

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
    • 2 verze
    • 500 g kaiser afumat
    • 1 ceapa
    • 1 ardei gras rosu
    • 4 linguri de bulion
    • 50 ml ulei
    • sare
    • cimbru
    • patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu afumatura:

 Mai intai tocam marunt varza, apoi o punem intr-o cratita la fiert.

Se lasa la fiert aprox. 30-40 de minute si se mai adauga apa din cand in cand. Se potriveste de sare si se adauga cimbru.

Kaiserul se taie fasii si se prajeste in ulei, apoi se pune peste varza sa fiarba impreuna si sa isi lase gustul. In ultimele 20 de minute se da la cuptor.

Cand este gata, se presara verdeata tocata.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se poate servi cu mamaliguta si cu smantana.

2

Se poate adauga la fierbere si salacilata( rosii pentru ciorba).

RETETA IN IMAGINI

Varza cu afumatura-0
Varza cu afumatura-1
Varza cu afumatura-2
Varza cu afumatura-3
Varza cu afumatura-4

COMENTARII (14)

alilianaa 1

02.06.2016, 22:38

bun, buna!

AndrutzaP 1

03.06.2016, 09:08

buna

mirela0911 1

03.06.2016, 09:25

Ce buna e!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20