Varza cu carnati

de Ubulika in Mancaruri cu carne, 11 Noi 2011 | 20180 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza
  •  2 cepe
  • ulei
  • bulion
  • 2 carnati(de preferinta putin afumati)
  •  marar
  • cimbru
  • 2 foi dafin
  • sare
  • boia
  • vegeta sau delikat
  • piper
  • smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu carnati:

Se taie carnatii in bucati potrivite si se pun la prajit, la foc mic. Se toaca ceapa.Se pune ceapa la prajit in ulei, intr-o cratita care poate rezista la cuptor. Se toaca varza marunt, se presara cu sare, se lasa 15-20 min sa se inmoaie.Cand ceapa este calita si a capatat o culoare aurie, se adauga varza. Se lasa varza pe foc mic, cu capacul pus, amestecand din cand in cand ca sa nu se lipeasca,punem o cana cu apa. Cand varza este patrunsa, se adauga bulionul, carnatii, condimentele si inca o cana cu apa. Se mai lasa cateva minute pe aragaz, punem dafinul, cimbrul si mararul, dupa care introducem varza in cuptor la o temperatura medie, pt aprox. 30 de min.

Se serveste cu ardei iute si smantana.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Varza cu carnati 133077
retete culinare - Varza cu carnati 133078

COMENTARII (14)

Ubulika 1

13.11.2011, 08:41

gaby_gabytza 1

15.11.2011, 18:36

foarte buna

Dana_Retetegg 1

25.11.2011, 22:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21