Varza cu carne

de gaby_duceag in Porc, 13 Dec 2009 | 5984 vizualizari

 

multumesc Pep.>:d<

 

INGREDIENTE

  • o varza verde
  • costita de porc afumata(sau o coasta,rasol)
  • pasta de gogosari
  • pasta de rosii
  • bors de putina
  • sare,pier,
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu carne:

in cateva linguri de ulei caliti usor carnea

stingeti cu borsul de putina(eu am pus cam 800-900gml) si lasati la fiert

 

intre timp tocati varza fasii subtiri(eu n-o tai exagerat de fin,pt ca la fierbere se mai topeste si nu-mi place ce iese:d),si o frecati cu sare

stoarceti varza si-o puneti la calit in ulei intr-o oala mare sau ceaun timp de 15-20min,amestecand sa nu se afume

cand zeama de la costita e scazuta la jumatate,adaugati amestecul peste varza si lasati la foc pt 10-15minute

se adauga apoi o lingura pasta de gogosari,2linguri pasta rosii,sare si piper si se rastoarna totul intr-o tava de cuptor

se introduce in cuptorul preincalzit si se lasa pana ce se rumeneste putin

e minunata cu mamaliguta si patrunjel verde.

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Varza cu carne 12061
retete culinare - Varza cu carne 12062
retete culinare - Varza cu carne 12063
retete culinare - Varza cu carne 12064
retete culinare - Varza cu carne 12065
retete culinare - Varza cu carne 12066
retete culinare - Varza cu carne 12067

COMENTARII (5)

gaby_duceag 1

16.12.2009, 00:45

ma bucur Liana.auzi..eu pana acum n-o faceam asa;eu puneam morcov,ceapa,zarzavaturi si o faceam pe ochiul de la aragaz,nu la cuptor;dar..discutand cu un prieten drag pe mess,m-a invatat s-o fac asa.si e grozava!!

gaby_duceag 1

16.12.2009, 00:46

aa,am uitat,rolul borsului e s-o acreasca,dar daca pui varza murata..nu mai pui brosul peste varza,pui doar afumaturile

ionix 1

16.12.2009, 13:34

si eu pun bors in varza pt a o acri bun bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

ieri la 18:07

Sarmalute din quinoa, la CrockPot

Sarmalute din...

ieri la 15:18