Varza cu carne de porc

de Miha in Porc, 10 Oct 2009 | 3675 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza
  • 1 ceapa mare rosie
  • 2 cani suc de rosii
  • 500 g muschiulet de porc
  • sare si piper
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu carne de porc:

Varza tocata o amestecam cu ceapa tocata marunt si punem totul in vasul roman. Condimentam dupa gust cu sare si piper.

Turnam peste ele sucul de rosii si o cana de apa. Carnea o asezam deasupra, punem capacul si dam la cuptor pana scade zeama,dupa preferinta.

Se serveste calda, presarat cu patrunjel.

Si nu uitati de mamaliguta si de un ardei iute. :)

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Varza cu carne de porc 8713
retete culinare - Varza cu carne de porc 8714
retete culinare - Varza cu carne de porc 8715
retete culinare - Varza cu carne de porc 8716
retete culinare - Varza cu carne de porc 8717

COMENTARII (9)

Bucataras 1

11.10.2009, 18:12

Si eu sint mare amator de varza,, dar imi plac mincarurile facute cu varza murata

klausenburger_adica Lacrima 1

11.10.2009, 18:19

eh eh... voiam s-o spun intr-un post... dar o sa o povestesc si aici (ma iertati daca o sa ma repet usor ulterior?)

eram copil si chiar in inima Clujului erau restaurante si o varzarie. nici acum nu stiu daca toata strada mirosea a varza calita de la varzaria cu renume si pricina ori si din celelalte restaurante. ca aliment nu ma inebuneste varza. si ca sa ma convinga ca pana la urma varza aia e buna, mama m-a imbracat frumos si m-a dus la varzarie... a fost prima si ultima oara cand am intrat in locul acela, chiar daca varza preparata de mama am mai mancat-o uneori, dar rar

Miha 1

11.10.2009, 22:22

Varza murata n-am....si nici nu-mi place...cum miroase.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: