Varza cu carne de porc

de Dya Daniela Andrei in Porc, 27 Sep 2011 | 11315 vizualizari

 

Ca la mama acasa,,, imi este dor!

 

INGREDIENTE

  • 1 varza, 
  • carne de porc, 
  • 1 l de bors,
  • 4 cepe potrivite,
  • 1 morcov,
  • 1 legatura de patrunjel,
  •  suc de rosii/buliondupa gust  
  • condimente: cimbru, sare si piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu carne de porc:

Punem carnea  la fiert pentru aproximativ o ora. Asta, doar dupa ce am spalat-o foarte bine, in mai multe ape.  Intre timp, taiem varza  fideluta - sau asa cum doreste fiecare - , si, o punem la fiert impreuna cu carnea. Separat, calim ceapa si morcovul impreuna cu sucul de rosii/bulionul in putin ulei. Cand varza este fiarta adaugam borsul acru impreuna cu prajeala si condimentele, acoperim oala cu un capac si lasam sa  la foc mic pentru aproximativ 15-20 de minute. La sfarsit adaugam putin cimbru si patrunjelul tocat marunt.

Se poate servi cu mamaliguta si ardei iute!

Pofta buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Varza cu carne de porc 126846
retete culinare - Varza cu carne de porc 126847
retete culinare - Varza cu carne de porc 126848
retete culinare - Varza cu carne de porc 126850
retete culinare - Varza cu carne de porc 126851
retete culinare - Varza cu carne de porc 126852
retete culinare - Varza cu carne de porc 126853
retete culinare - Varza cu carne de porc 126854
retete culinare - Varza cu carne de porc 126855
retete culinare - Varza cu carne de porc 126856
retete culinare - Varza cu carne de porc 126857
retete culinare - Varza cu carne de porc 126858
retete culinare - Varza cu carne de porc 126859

COMENTARII (29)

Lau 1

02.10.2011, 22:07

pofta

Dya Daniela Andrei 1

02.10.2011, 22:14

Lau te astept la masa!

mamaieelena 1

04.10.2011, 18:55

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D