Varza cu carne si rosii cherry

de portiadelumina in Porc, 16 Noi 2012 | 971 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Varză
  • Roşii cherry
  • Carne de porc
  • Mărar verde
  • Piper boabe
  • Sare
  • Ceapă
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu carne si rosii cherry:

Ştiu că am intrat în post (la data postării) dar cum felul prezentat a fost pregătit înainte, cum din lipsa timpului n-am putut posta şi cum nu vreau să mai stau cu ispita (pozele) prin calculator :D am decis să postez.

Ştiu că nu toată lumea se împacă cu varza, din varii motive. Mie îmi place. Aşa că...

Am tocat trei verze destul de mari (varza scade destul la fiert). Apoi am tocat carnea de porc în cuburi cât de cât egale şi am prăjit-o cât să se rumenească un pic, asta pentru că dă un gust mai bun verzei.

Într-o cratiţă mai mare am pus varza la fiert. Apă am pus cât să fie îndeajuns până când varza îşi va mai lăsa şi ea zeamă. Am pus sarea şi piperul, am adăugat ceapa în felii tăiate mai mare. Am ales ceapă roşie pentru că-mi place şi dă culoare.

Cum a scăzut varza am adăugat şi bucăţile de carne prăjite un pic înainte.Mărarul l-am făcut legătură (legat cu aţă) şi l-am pus la fiert cu toată compoziţia. Pe acesta l-am scos când varza a fost gata.

Spre final am adăugat roşiile cherry întregi pentru a fierbe un pic cu toată compoziia. Finalul a constat în mutarea preparatului într-un vas de yena şi rumenirea la cuptor vreo 10 minute.

 Deşi e post (la data postării) vă doresc poftă bună.

 

RETETA IN IMAGINI

Varza cu carne si rosii cherry-0
Varza cu carne si rosii cherry-1
Varza cu carne si rosii cherry-2
Varza cu carne si rosii cherry-3
Varza cu carne si rosii cherry-4

COMENTARII (103)

portiadelumina 1

05.12.2012, 19:08

Simona ai bifat comentariul cu nr. 100. Mulţumesc frumos. Şi mie îmi place varza, carnea, ciorba, tocana, fasolea...

Krystyan Trendy 1

05.11.2013, 09:01

foarte buna

-Miti- 1

10.04.2014, 14:07

Ce bine ca e iar post,pot sa o fac si eu ))))

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04