Varza cu ciolan afumat

de Ina in Porc, 11 Apr 2010 | 11025 vizualizari

 

Este o reteta imprumutata, dar o fac cu placere, desi o fac rar, pentru ca sotul meu nu prea manaca varza....

 

INGREDIENTE

  • doua verze potrivite
  • ciolan afumat (cca.1kg)
  • doua cepe
  • ulei pentru calit varza (100 gr aprox)
  • marar verde,
  • cimbru,
  • doua foi de dafin
  • sare
  • piper
  • o cana de bulion (250 ml)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu ciolan afumat:

Varza se toaca marunt.

Se taie ceapa si se caleste.

Se adauga varza si se caleste impreuna cu ceapa, pana se inmoaie putin.

Condimentam cu sare si piper, foi de dafin si marar... tocate marunt.

Ciolanul se taie felii subtiri. Se aseaza in oala un strat de varza, unul de felii de ciolan, unul de varza, putin bulion, iar ciolan, iar varza, iar bulion.

Ultimul strat trebuie sa fie din felii de ciolan, pe care le garnisim cu cimbru sau marar.

Se mai poate adauga o cana cu apa!

Dam vasul la cuptor apoximativ 45 de minute. Rezultatul......in poze. ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (26)

Ina 1

12.04.2010, 09:41

Ah, ce-mi creste inimioara! A venit randul sa-mi mai laude si altii mancarica, deobicei mi-o laudam singurica...

mihaelar63 1

12.04.2010, 09:58

eu daca imi place ce-mi iese spun ,, asa-i de buna , parca eu am facut-o !!! ""

Ina 1

30.04.2010, 22:17

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciolan afumat la cuptor (in vas ceramic)