Varza cu costita afumata

de Lau in Mancaruri de legume, 25 Ian 2011 | 4623 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o varza(a mea a avut 2 kg)
  • un morcov
  • o ceapa
  • 3 bucati de costita afumata(500gr)
  • patrunjel verde(nu am avut si am folosit uscat)
  • bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu costita afumata:

Am dat varza prin razatoarea mica(am un copil cam pretentios la mancare tot ce este mare nu mananca), dar daca vreti puteti sa tocati varza. Am dat si morcovul prin razatoare, am tocat ceapa, am pus un pic de sare si am amestecat. Intr-o oala am pus un pic de varza, costita si deasupra varza. Am pus apa cat sa acopere varza, o lingura bulion. Am dat la foc, iar patrunjelul l-am pus la sfarsit

 

TIPS-URI

1

nu am pus ulei din cauza ca lasa costita si nu manca printul cel mic daca este prea gras

RETETA IN IMAGINI

Varza cu costita afumata-0
Varza cu costita afumata-1

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

26.01.2011, 07:53

Lau 1

26.01.2011, 13:47

a iesit delicioasa,ia placut si sotului care el nu mananca varza de fel

adry88 1

27.05.2011, 12:36

foarte gustoasa imi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04