Varza cu kaizer

de Laly in Mancaruri cu carne, 8 Iun 2010 | 2534 vizualizari

 

Si pentru ca am lipsit cam mult,va poftesc la masa.

 

INGREDIENTE

  • 3 verze
  • 300 gr kaizer
  • 50 ml ulei
  • verdeata(marar,leustean)
  • 100 gr pasta de tomate
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu kaizer:

Varza se taie marunt,si se freaca cu 1 lingura rasa  de sare.

Intre timp se feliaza kaizerul cat de gros doreste fiecare si se caleste.Se adauga varza si se pune la fiert.

Cand este aproape fiarta se adauga pasta de tomate si piperul.Se mai da in cateva clocote (4-5 minute),mestecand mereu sa nu se lipeasca.

Cand este gata se adauga verdeata tocata marunt.Se poate servi cu mamaliguta.

 

RETETA IN IMAGINI

Varza cu kaizer-0
Varza cu kaizer-1
Varza cu kaizer-2

COMENTARII (5)

ela

ela 1

08.06.2010, 00:41

nadina73

nadina73 1

08.06.2010, 16:48

si eu e preferata sotului meu asa ca 5 furulite uriase,si o portiel al pachet

Rocsi

Rocsi 1

10.06.2010, 19:13

bun bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

11870 puncte

MotanLaOale

10810 puncte

mihaelar63

8800 puncte

mirela0911

8180 puncte

oanapl

7290 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pulpe de pui cu ciuperci
  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!