Varza cu kaizer la cuptor

de articook in Mancaruri cu carne, 9 Iul 2010 | 3263 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 varza
  • 200 g kaizer
  • 1 ceapa mica, alba
  • coriandru boabe
  • maghiran
  • sare de mare si piper negru proaspat macinat
  • 2, 3 linguri ulei de floarea soarelui
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu kaizer la cuptor:


Se taie varza in jumatate si se feliaza felii subtiri. In vasul in care veti introduce varza in cuptor puneti ulei de floarea soarelui si ceapa taiata marunt, cand incepe sa se rumeneasca adaugati varza si amestecati putin. Acoperiti cu un capac si dupa 2 minute turnati 1/2 cana de apa. Dupa ce varza a mai scazut adaugati si restul de varza si acoperiti iar. Mai adaugati 1/2 cana de apa si mai lasati aproximativ 5 min., pana cand varza este destul de moale. Condimentati varza cu sare, piper, maghiran si coriandru, care trebuie zdrobit intr-un mojar inainte de a-l pune peste varza. Intr-o tigaie de teflon, puneti kaizerul taiat felii si lasati-l 1,2 min., pana cand incepe sa se topeasca. Puneti feliile de kaizer peste varza si introduceti in cuptor, vasul descoperit, pentru aproximativ 30 min. la 180° C. Spre sfarsit puteti selecta programul de ventilare pentru a se rumenii putin pe deasupra.
Pofta buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Varza cu kaizer la cuptor 40774
retete culinare - Varza cu kaizer la cuptor 40775

COMENTARII (3)

Corinuta 1

09.07.2010, 22:41

Simplu si gustos!

Laly 1

09.07.2010, 22:48

Sa stii ca vin si la tine la o portie,ce daca este noapte

Ligia Bxl 1

12.02.2014, 11:18

arata tare bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D