Varza cu rosii la cuptor

de LUK in Porc, 27 Oct 2011 | 2030 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg varza alba
  • 7-8 buc de burta de porc proaspata
  • o ceapa mica
  • o legatura de marar
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 4 rosii
  • sare,piper
  • ulei pentru prajit si uns tava
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu rosii la cuptor:

 Prajiti bucatile de burta in ulei,pe ambele parti.Scoateti apoi bucatile de burta pe o farfurie.Transferati uleiul in care ati prajit burta intr-un vas mai mare.

Varza taiati-o marunt apoi framantati-o bine cu mainile,cu sare si piper.

Taiati ceapa marunt si caliti-o in uleiul de mai sus.Adaugati pasta de tomate si varza. Mai condimentati cu un pic de sare si piper,puneti si o crenguta de marar si lasati sa fiarba 15-20min.

Ungeti un vas termorezistent cu ulei.Puneti apoi un strat de varza,presarati si 2-3 crengute de marar.Asezati apoi feliile de burta peste marar.Acoperiti totul cu varza ramasa.Puneti din nou marar.

Taiati rosiile felii apoi aranjatile peste ultimul strat de varz asi marar.

Puneti apoi vasul in cuptorul preincalzit la 150 de grade pentru o ora jumate -doua(verificati daca e fiarta carnea).

 

RETETA IN IMAGINI

Varza cu rosii la cuptor-0
Varza cu rosii la cuptor-1
Varza cu rosii la cuptor-2
Varza cu rosii la cuptor-3
Varza cu rosii la cuptor-4
Varza cu rosii la cuptor-5
Varza cu rosii la cuptor-6
Varza cu rosii la cuptor-7

COMENTARII (14)

Bucataras Medi 1

29.10.2011, 16:58

tare buna.................

mihaelaM 1

29.10.2011, 19:29

foarte buna

LUK 1

31.10.2011, 09:43

multumesc Medi,Mihaela

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04