Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Reteta by Merisor,tare gustoasa
Spalam varza,aruncam primele foi si o tocam fideluta,o punem intr-un castron,punem sare si o frecam cu mainiile.Se lasa deoparte 15 minute.
Ceapa se taie marunt sau solzisori,se pune la calit in ulei de masline intr-un ceaun,adaugam si morcovul rondele si ardeiul kapia taiat bucati mai mari.
Punem condimentele si varza stoarsa de zeama care si-a lasat-o.
Se amesteca cu grija,se lasa pe foc cateva minute dupa care se muta intr-un vas de ceramica sau in vasul roman,punem si soriciul de porc taiat cuburi,si cateva bucati lasate mari.
Punem putina apa,foile de dafin si dam la cuptorul preincalzit pentru 30-40 minute.
Se scoate de la cuptor ,se pune pasta de rosii si crenguta de rosii cherry,se mai lasa circa 10 minute la cuptor.
La sfarsit punem mararul tocat marunt.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult