Varza de Bruxelles cu pui

de ianculubita in Pui, 17 Oct 2015 | 2353 vizualizari

 

Nu stiu de ce atata amar de vrema,am ocolit eu aceste bunatati de verzisoare si nu le-am facut macar din curiozitate!
Acum daca am 'spart gheata' si am prins gustul,cu siguranta nu le voi mai ocoli pentru ca mi-au placut!

 

INGREDIENTE

  • 1piept de pui
  • 1ou
  • 1lingura lapte
  • 1ceasca cu pesmet
  • 100g cascaval ras fin
  • 1ceasca cu faina
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • Garnitura:
  • 400g varza de Bruxelles
  • 100g bacon
  • 1ardei iute rosu
  • cateva rosii cherry
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza de Bruxelles cu pui:

Din pieptul feliat si condimentat cu sare si piper,se pregatesc snitele astfel;intr-un bol se bate bine oul cu sare,piper si lapte,in alt bol se pune faina iar in altul pesmetul amestecat cu cascavalul ras;se trece carnea prin faina,ou,pesmet,apoi se prajesc in ulei incins iar dupa ce s-au rumenit se scot pe prosoape de hartie.Se pot pune si la cuptor in tava pe hartie de copt pentru cine doreste

Intr-o tigaie se pune baconul taiat cubulete sa-si lase grasimea daca are,daca nu,se adauga 1lingura de ulei;dupa ce s-a facut crocant se adauga ardeiul rondele,varza fiarta 5min.in apa cu sare si scursa,rosiile si putina sare;se lasa pe foc 5-6min amestecand mereu apoi se da deoparte.

Se serveste pe farfurie carnea iar alaturi garnitura de verzisoare.

Un deliciu!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza de Bruxelles cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

17.10.2015, 21:11

O bucatica de pui iau si eu!

ianculubita 1

18.10.2015, 11:34

Gherca Daniela 1

18.10.2015, 16:01

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor