Varza de Bruxelles cu pui

de ianculubita in Pui, 17 Oct 2015 | 484 vizualizari

 

Nu stiu de ce atata amar de vrema,am ocolit eu aceste bunatati de verzisoare si nu le-am facut macar din curiozitate!
Acum daca am 'spart gheata' si am prins gustul,cu siguranta nu le voi mai ocoli pentru ca mi-au placut!

 

INGREDIENTE

  • 1piept de pui
  • 1ou
  • 1lingura lapte
  • 1ceasca cu pesmet
  • 100g cascaval ras fin
  • 1ceasca cu faina
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • Garnitura:
  • 400g varza de Bruxelles
  • 100g bacon
  • 1ardei iute rosu
  • cateva rosii cherry
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza de Bruxelles cu pui:

Din pieptul feliat si condimentat cu sare si piper,se pregatesc snitele astfel;intr-un bol se bate bine oul cu sare,piper si lapte,in alt bol se pune faina iar in altul pesmetul amestecat cu cascavalul ras;se trece carnea prin faina,ou,pesmet,apoi se prajesc in ulei incins iar dupa ce s-au rumenit se scot pe prosoape de hartie.Se pot pune si la cuptor in tava pe hartie de copt pentru cine doreste

Intr-o tigaie se pune baconul taiat cubulete sa-si lase grasimea daca are,daca nu,se adauga 1lingura de ulei;dupa ce s-a facut crocant se adauga ardeiul rondele,varza fiarta 5min.in apa cu sare si scursa,rosiile si putina sare;se lasa pe foc 5-6min amestecand mereu apoi se da deoparte.

Se serveste pe farfurie carnea iar alaturi garnitura de verzisoare.

Un deliciu!

 

 

RETETA IN IMAGINI

Varza de Bruxelles cu pui-0
Varza de Bruxelles cu pui-1
Varza de Bruxelles cu pui-2
Varza de Bruxelles cu pui-3
Varza de Bruxelles cu pui-4

COMENTARII (12)

Rocsi 1

17.10.2015, 21:11

O bucatica de pui iau si eu!

ianculubita 1

18.10.2015, 11:34

Gherca Daniela 1

18.10.2015, 16:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04