Varza dulce cu afumatura la cuptor ( 2 )

de COSTEO in Porc, 11 Mai 2013 | 25927 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 capatani varza
  • 2 ardei (rosu sau verde)
  • 800 g scarita porc( afumata) sau carnati afumati
  • 3 cepe
  • 2 rosii (bulion casa)
  • 6 catei usturoi
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • marar uscat
  • 100 vin alb
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza dulce cu afumatura la cuptor ( 2 ):

Varza se spala si se portioneaza in doua si se toaca marunt,apoi o frecam cu sare si cimbru, lasam varza sa se moaie 20 minute.

Scarita de porc se spala si se portioneaza bucati,nu prea mari.

Tocam ceapa si ardei marunt si punem peste varza tocata,amestecam bine.Se aseaza varza  intr-un ceaun ,un rand de varza unul de scarita si repetam procedeul pana terminam varza si scarita in asa fel, incat la final sa avem varza deasupra.

Punem apa clocotita peste varza cat sa o cuprinda,si lasam la cuptor sa fiarba cu capac cca 30 minute la 200 grade.

 Dupa cele 30 minute adaugam bulion sau rosii si lasam sa fiarba.

 Cand mai sunt 20 minute de stat la cuptor se adauga 100 ml vin alb si usturoi tocat marunt

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza dulce cu afumatura la cuptor ( 2 )" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

gaby_duceag 1

11.05.2013, 18:01

omu' meu ar cam veni la tine la masa )

COSTEO 1

11.05.2013, 18:07

ISPITE DA .MAI RARUT DAR MAI AVEM NEVOIE SI DE ASTEA.VA POFTESC LA MASA.

Rocsi 1

11.05.2013, 21:04

Prea mult imi place varza. Aveam in plan astazi dar am renuntat. Vin la tine la masa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Varza cu carne