Varza dulce cu mamaliguta la microunde

de jolygina in Mancaruri de post, 2 Iun 2010 | 3996 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o varza de 1 kg aproximativ
  • o ceapa
  • un carnat de casa
  • cimbru
  • o lingura de ulei de masline
  • o lingurita de sare
  • 2 linguri de pasta de tomate sau 200g suc de rosii
  • pentru mamaliguta :
  • un pahar de malai ,
  • o lingurita sare 
  •  3 pahare jumate de apa

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza dulce cu mamaliguta la microunde:

se curata ceapa si se taie solzisori dupa care o calim in uleiul de masline impreuna cu carnatul care a fost taiat rondele

se spala varza si se taie foarte marunt dupa care se freaca cu sarea si se adauga peste ceapa calita ,se pune apa (cat sa o acopere in totalitate)

se lasa sa fiarba la foc mic dupa care se adauga cimbru si sucul de rosii ,cand varza este fiarta se mai da la cuptor jumatate de ora dupa care se poate servi cu mamaliguta si smantana

mamaliguta la microunde:

se pune apa dupa care adaugam malaiul si sarea ,amestecam bine dupa care bagam la cuptorul cu micounde timp de 4 minute la puterea maxima dupa care o scoatem si amestecam bine in ea si iar o bagam la microunde 4 minute ,iar o socatem si amestecam

repetam aceasta operatiune de 4 ori ,se face foarte rapid in 16 minute este gata

 

COMENTARII (6)

Bucataras Medi 1

02.06.2010, 18:01

ce pofta mi-ai facut.................

Bunica 1

02.06.2010, 21:43

Ai dreptate medi, ce pofta mi-ai facut! Nu am facut varza noua pana acum si mamaliga asta la microunde e foarte interesanta

jolygina 1

04.09.2011, 16:13

pai mamaliguta asta este pentru cine nu stie sa faca asa ca mine

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55