Varza dulce de post

de Krystyan Trendy in Mancaruri de post, 26 Noi 2013 | 3804 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 verze
  • 2 cepe
  • ghimbir
  • marar
  • 2 linguri de bulion
  • sare
  • 100 ml ulei
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza dulce de post:

Se pune uleiul intr-o cratita.

Cepele se curata,se spala ,apoi se toaca marunt. Se pun la calit in cratita pana capata  o culoare aurie.

Varza se spala bine apoi se toaca .Se adauga in cratita in care a fost calita ceapa .Punem  200ml apa si lasam pe aragaz cam 30 minute ,amestecand din cand in cand cu o lingura de lemn.Cand este aproape gata se pune  bulionul,mararul  ,apoi ghimbirul.Se mai lasa 5-10 minute si varza este gata.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Varza dulce de post 280856
retete culinare - Varza dulce de post 280859
retete culinare - Varza dulce de post 280861
retete culinare - Varza dulce de post 280862
retete culinare - Varza dulce de post 280864
retete culinare - Varza dulce de post 280866
retete culinare - Varza dulce de post 280868

COMENTARII (13)

nadea68 1

26.11.2013, 21:06

Rocsi 1

26.11.2013, 22:03

Imi place varza. Padre si eu o curat de primele frunze dar o si spal

laura_n 1

27.11.2013, 14:40

imi place mult varza, nu am folosit insa niciodata ghimbir la ea, dar merita incercat

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55