Varza fiarta

de Bunica in Mancaruri de post, 20 Oct 2013 | 19513 vizualizari

 

De ceva vreme in statea gandul la o varza .Asa ca m-am apucat de treaba.

 

INGREDIENTE

  • 2 verze potrivite
  • o ceapa mare
  • un ardei rosu
  • 100 ml. ulei
  • 6 rosii potrivite
  • sare
  • 1/2 lingurita piper boabe
  • 0 lingutita cimbru+ 0 crenguta uscata
  • marar+ o crenguta uscata
  • 2 foi dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza fiarta:

Intr-o oala de 5 l. se pun la fiert 2l. apa+o lingurita sare.

Varza se toaca subtire sau se da prin robot.

Cand apa clocoteste punem varza taiata.

In timp ce taiem varza o punem la fiert.

Adaugam ceapa si ardeiul tocate marunt,uleiul,foile de dafin, crengutele uscate de cimbru si marar.

Acoperim vasul si lasam sa fiarba la foc moale.

Cand zeama din oala a mai scazut, luam capacul,adaugam rosiile taiate marunt ,praful de cimbru si piperul boabe.

Lasam la fiert pana scade zeama aproape de tot.

Stingem focul si punem mararul verde tocat marunt.

Am servit cu mamaliga calda si ceva carnita.

TIPS-URI

1

pentru cine doreste se poate pune si boia de ardei iute.

2

se poate pregati si fara crengutele uscate de cimbru si marar

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza fiarta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

T I M E A 1

20.10.2013, 17:59

buna tare varza

alilianaa 1

20.10.2013, 19:13

are de toate langa ..ce buna mancare..

Rocsi 1

20.10.2013, 19:27

As servi o portie de varza

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci cu legume