Varză la grătar cu piept de pui

de elucubratiiculinare in Pui, 10 Oct 2013 | 2601 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc piept de pui
  • 1 varză mică
  • sare
  • piper
  • ulei de măsline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varză la grătar cu piept de pui:

Încingem gratarul, plita sau grillul. Condimentăm pieptul de pui cu sare și piper. Se pune pe grătarul încins câte 3 minute pe fiecare parte. Se scoate și se păstrează la cald.

Cât timp pieptul de pui este pe grătar, ne ocupăm de varză. Eliminăm frunzele exterioare și se taie în felii groase de 2 cm, ținând cont să avem cotor pe toate feliile. E greu, dar realizabil, pentru că altfel se va destrăma pe grătar și o să avem un pic mai mult de muncă.. Se presară sare pe toate părțile și se stropește cu ulei de măsline. Se pune pe grătarul încins și se ține câte 3 minute pe fiecare parte. Se scoate pe un platou și se condimentează cu piper.

Servim imediat!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varză la grătar cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

deyutzky 1

10.10.2013, 11:15

mmm...ce bine arata

mirela0911 1

10.10.2013, 12:45

buuun

laura_n 1

10.10.2013, 14:10

nu am incercat niciodata, dar m-ai convins

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui la gratar, cu cartofi natur si sos de mustar si miere