Varza murata

de mimmi in Muraturi, 27 Aug 2010 | 3191 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • benzoat de sodiu 1 linguraBorken
  • sare 150-200 g
  • zahar 300 g
  • otet 300 ml
  • varza 4 kg
  • 3 ardei diferite culori
  • 4 morcovi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza murata:

Se taie varza si ardeiul fidea,morcovii feliute.
Se pun restul ingredientelor,se amesteca si se lasa pana a doua zi,dupa care se pune in borcane.
Se amesteca din cand in cand.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Varza murata 48129
retete culinare - Varza murata 48130
retete culinare - Varza murata 48131
retete culinare - Varza murata 48132
retete culinare - Varza murata 48133
retete culinare - Varza murata 48134

COMENTARII (4)

mena29 1

28.08.2010, 15:27

Ina 1

28.08.2010, 16:25

e foarte buna, dar ai putea renunta la benzoatul de sodiu...

mimmi 1

28.08.2010, 19:34

Ina noi asa am facut tot timpul,nu am incercat fara sau alta reteta

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L