Varză murată cu cârnați afumați

de Panacris in Porc, 9 Dec 2013 | 16654 vizualizari

 

Eeeeee, ăsta e un fel de mâncare super apreciat de Zmeii din dotare;) Mai ales că anul acesta avem în premieră varză murată, preparată integral de noi;) ( De la mic la mare:D)

 

INGREDIENTE

  • varză murată a la Panacris 1 bucată de cca. 3000 g,
  • ceapă galbenă 2 bucăți medii,
  • morcov 1 bucată măricică,
  • ardei kapia 1 bucată,
  • cârnat de casă proaspăt afumat cca. 500 g,
  • ulei de floarea soarelui cca. 3 linguri,
  • cimbru,
  • mărar uscat,
  • boia de ardei dulce,
  • bulion a la Panacris 500 ml,
  • apă rece.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varză murată cu cârnați afumați:

Ceapa, morcovul și ardeiul se curăță, se toacă mărunt, apoi se pune la dinstuit în puțin ulei și apă. Între timp varza murată se toacă fideluță și se pune un pic la desărat în apă rece. La amestecul de ceapă și legume se adaugă cârnatul tăiat rondele de cca. 3 cm,  și se lasă la gătit cca. 15 minute la foc mediu, semiacoperit. Apoi se adaugă varza murată, tăiată fideluță, se asezonează de boia, se adaugă bulionul și cca. 2000 ml apă, apoi se lasă la gătit, semiacoperit, cca. 30 de minute la foc mediu. Se servește ca atare cu pâine proaspătă sau mămăliguță!

Spor și poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varză murată cu cârnați afumați" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Varza acra calita cu carnati, reteta gustoasa si perfecta pentru mese in familie