Varză murată cu legume la Multicooker

de Panacris in Mancaruri de post, 21 Aug 2014 | 7554 vizualizari

 

Asta-i altă provocare! De când am văzut la Timea, savuroasa vărzică, http://www.bucataras.ro/retete/varza-cu-legume-multicooker-61425.html, am rămas cu gândul la ea. Azi am făcut curat printre murături, am mai găsit ceva varză murată. I-am făcut felul alături de ceva legume, sub supravegherea lui Laurențiu-Ionel, pardon, al aparatului Multicooker de la Philips ;) Spor la treabă!

 

INGREDIENTE

  • varză murată cca. 1000 g,
  • ardei roșu 2 bucăți,
  • morcovi 2 bucăți,
  • pătrunjel rădăcină 1 bucată,
  • păstârnac 1/2 bucată,
  • ceapă galbenă 1 bucată mare,
  • ulei de rapiță 2-3 linguri,
  • mărar uscat 1 fir,
  • foia de dafin 2 bucăți,
  • boia dulce de ardei,
  • pastă de roșii cca. 200 ml.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varză murată cu legume la Multicooker:

Ceapa, ardeiul, se curăță, se taie rondele și se pun la călit în puțin ulei, în vasul Multicooker-ului, setat la programul FRY, ptr cca.6 minute. Între timp se spală, curăță, toacă toate zarzavaturile, la fel și varza murată. După ce a expirat timpul de gătire, se adaugă zarzavaturile și varza tocată fideluță. Se setează aparatul la programul STEW, ptr cca. 60 de minute. Se asezonează de piper, foi de dafin boia și mărar uscat, cca. 1000 ml apă rece, apoi se apasă butonul START, și timp de 60 de minute vă puteți ocupa de alte treburi casnice ;). După ce a expirat timpul de gătire, se ridică capacul se adaugă pasta de roșii și se mai lasă la gătit, pe modul BOIL  cca. 20 de minute. Apoi se deconectează aparatul de la sursa de curent și se poate consuma cu  mămăligă/pâine, ardei iute sau  în zilele de dulce se poate  asezona cu smântână/iaurt și adăuga un ”boț de carne”.

Spor și poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varză murată cu legume la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de spanac, cu leurda