Varza murata fideluta la borcan

de mihaelar63 in Muraturi, 29 Noi 2012 | 3847 vizualizari

 

O varza gustoas care poate sta ca muratura langa aproape orice mancarica .
Daca nu va place garnitura preparati shaorma cu ea !!!

 

INGREDIENTE

  • 3 verze albe
  • 1 varza rosie
  • 1 legatura hrean
  • 6 ardei iuti
  • sare mare neiodata
  • tulpini uscate de cimbru si marar
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza murata fideluta la borcan:

  1. Varza se curata  de primul strat de frunze care pot fi murdare sau vestede si se taie fideluta cu ajutorul robotului sau a unei razatori speciale .
  2. Framantati varza cu sare si o lasati sa stea intr-un vas mare , acoperita pana a doua zi .
  3. Curatati si feliati hreanul .
  4. Introduceti varza in borcane in care puneti si hran , ardei iute si tulpinile uscate de marar si cimbru .Terminati cu felii de hrean care vor actiona ca o bariera la propriu cat si la figurat .
  5. Inchideti borcanele cu capace cu filet .
  6. Este buna de servit si dupa cateva zile .
 

TIPS-URI

1

Indesati bine varza in borcane , sa nu ramana goluri sau bule de aer . Deasupra trebuie sa lasati un deget din lichidul adunat . astfel se va pastra bine , nu se va inmuia . Daca nu are lichid deasupra exista riscul de a se amari .

RETETA IN IMAGINI

Varza  murata fideluta la borcan-0
Varza  murata fideluta la borcan-1
Varza  murata fideluta la borcan-2

COMENTARII (15)

Sim0na

Sim0na 1

30.11.2012, 16:51

Foarte mult imi place varza pusa asa!!

Lau

Lau 1

30.11.2012, 16:52

place

MIUTA

MIUTA 1

30.11.2012, 17:48

Foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!