Varza noua cu carne

de Toamna07 in Mancaruri cu carne, 16 Mai 2012 | 3191 vizualizari

 

Este primavara si o mancarica de varza noua , plina de vitamine, merge de minune cu mamaliguta ! :)

 

INGREDIENTE

Ingrediente:

  • 1 Kg pulpa de porc taiata cuburi
  • 3 verze noi , medii
  • 1 cutie cu rosii cuburi
  • 3 linguri cu bulion
  • 1 legatura marar
  • 2 lamai (zeama)
  • 200 ml. ulei
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza noua cu carne:

Mod de preparare:


Tocam varza , o amastecam bine cu sare si zeama de la cele doua lamai si o lasam 2-3 ore sau cu o seara inainte .
Daca preferati varza foarte dulce, renuntati la zeama de lamaie ! 

Intr-o cratita lata, incingem 200 ml ulei si punem carnea la prajit ,amestecand din cand in cand ,sa nu se lipeasca. Cand carnea s-a prajit putin se adauga o cana de apa si se lasa la fiert pana incepe sa se inmoaie. Adaugam varza, treptat si o calim  amestecand intr-una. Punem capacul la cratita si o lasam  putin la inabusit, apoi turnam o cana de  apa si mai lasam 5 min. dupa care adaugam rosiile, bulionul, piper si sare, daca mai este nevoie,  si mai fierbem pana varza este gata.
Varzica a fiert destul de repede pentru ca era foarte frageda !
La sfarsit tocam o legatura de marar. Se serveste cu mamaliguta. 




Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza noua cu carne" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Taci si inghite