Varza picanta la slow cooker slow cooker Crock-Pot

de laura_n in Slow Cooker, 17 Mar 2016 | 3411 vizualizari

 

Toate s-au impletit perfect in aceasta reteta. De dieta, de post si tare gustoasa :)))
Ca imi place varza murata, se stie, dar o prefer si pregatita la cuptor sau scazuta. Important este ce condimente adaugam si gustul in care o preferam. Eu o prefer cu mult cimbru si multa boia afumata. 
Am adaugat niste ingrediente din camara, si anume, rosii uscate cu masline si usturoi, am apelat din nou la slow cooker Crock-Pot ca sa iasa mancarea gatita lent si bine si mi-am vazut de treaba.
 

 

INGREDIENTE

  • 1 varza murata potrivita
  • 4 linguri de ulei de floarea soarelui
  • 1 lingura cimbru uscat
  • 1 vrf cutit chimen macinat
  • rosii uscate din conserva, cu masline verzi si usturoi
  • 1 lingurita boia afumata
  • 1 fir praz
  • ardei iute
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza picanta la slow cooker slow cooker Crock-Pot:

Pregatim aparatul slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital si il conectam la priza.

Varza o tocam marunt, in functie de cum ne place sau dupa cum reusim. 

In vasul aparatului slow cooker Crock-Pot turnam cateva linguri de ulei. Adaugam varza tocata si scursa de zeama.

Presaram mult cimbru, paprika afumata, chimen. Taiem rondele un ardei verde si unul rosu, un fir de praz. Adaugam peste varza, apoi si cateva rosii uscate din conserva. Adaugam si cateva maslinute si catei de usturoi.

Acoperim vasul, selectam functia low si timpul de preparare 3 ore. Dupa finalizarea programului, aparatul trece automat pe functia de pastrare la cald, ideal mai ales cand nu servim imediat.

Daca doriti, puteti introduce vasul si la cuptor, daca o doriti mai uscata, eu de data aceasta, am preferat-o asa.

Servim cu mamaliguta si ardei iute. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza picanta la slow cooker slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulou de post cu nuca, stafide si coaja de portocala confiata la slow cooker Crock-Pot