Varza umpluta

de Miha in Pui, 9 Oct 2009 | 12146 vizualizari

 

sau "sarmaua uriasa" :)))

 

INGREDIENTE

  • 1 varza de cca 1 kg
  • 1 piept de pui
  • 1/2 cana orez
  • 1 ceapa mare
  • 1 ou
  • 3 linguri ulei
  • 2 cani suc de rosii
  • verdeata
  • cimbru si busuioc
  • sare si piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza umpluta:

Varza curatata si spalata o scobim, pana raman doar cateva straturi de frunze.

Pieptul de pui il tocam impreuna cu ou, verdeata, sare,piper si busuioc.

Ceapa o calim in ulei,adaugam sucul de rosii si orezul spalat. Lasam la fiert pana scade sucul de rosii.

Lasam la racit,dupa care amestecam cu carnea tocata.Cu acest amestec umplem varza. Spatiul ramas il umplem cu varza marunt tocata.

Se aseaza intr-o cratita. Adaugam restul de suc de rosii,presaram cu cimbru si completam cu apa pana la 3/4 din inaltimea verzei.

Acoperim cu un capac  si dam la cuptor pana este fiarta varza, in jur de-o ora.

Se serveste cu mamaliguta si smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza umpluta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (89)

epurasha2bb 1

19.02.2010, 11:56

miha cu sarmaua asta a ta uriasa a fost dragoste la prima vedere! felicitari pt.idee si pentru toate prmeiile pe care ti le-a adus.

Miha 1

19.02.2010, 12:07

Mihaela, si eu tot dezbracate le mananc.

Miha 1

19.02.2010, 12:07

Multumesc Mariana.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Souvlaki de pui (sau de porc)