Vegan Inka Brownie

de _Alina_ in Prajituri, 1 Oct 2012 | 4983 vizualizari

 

Dragilor, am experimentat si varianta de post a prajiturii cu Inka si vreau sa va spun ca a fost un succes. Aroma si consistenta sunt minunate, iar daca nu ma credeti poftiti de gustati. O saptamana minunatat va doresc!

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 2 cani faina de grau
  • 3/4 cana Inka
  • 2 cani apa
  • 50 ml ulei
  • 7 g praf de copt
  • 50 ml sirop de soc
  • 1 1/2 lg glucoza lichida
  • 1 lg esenta rom
  • 125 ml apa calduta
  • coaja de la 1 lamaie
  • Decor:
  • 100 g ciocolata neagra (75% cacao) + 2 lg apa
  • fructe (afine si nectarina)
  • Sirop
  • 70 ml apa amestecata cu 1 lg sirop de soc
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vegan Inka Brownie:

 1. Amestecati faina, praful de copt si 2 linguri de Inka. Peste restul de Inka turnati cei 125 ml apa calduta si amestecati. Turnati peste compozitia uscata si mixati.

2. Puneti si restul ingredientelor (siropul de soc, mierea artificiala, apa si uleiul) si mixati bine. La final puneti coaja de lamaie.

3. Turnati compozitia intr-o tava (24 cm) tapetata cu hartie de copt si introduceti in cuptorul preincalzit 5 min la 220°C, iar restul de vreo 40-50 min la 180 °C, sau pana cand scoateti scobitoarea curata ;)

4. Scoateti din cuptor cand e gata si lasati la racit vreo ora, dupa care insiropati.

5. Topiti ciocolata  pe baie de aburi si adaugati-i cele 2 linguri de apa.

6. Puneti ciocolata topita deasupra prajiturii si presarati fructe. Et voilla, aveti o praji delicioasa si fara ingrediente de origine animala ;)

 Pofta Buna dragilor!

TIPS-URI

1

Puteti inlocui glucoza lichida cu miere de albine ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Vegan Inka Brownie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

lilik 1

02.10.2012, 10:45

si eu vreau o feliuta

Sim0na 1

02.10.2012, 12:27

si eu as vrea o feliuta!!

_Alina_ 1

02.10.2012, 13:51

Va servesc cu mare placere dragele mele. Va si va

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert brownie cu banane si unt de arahide