Vegan Inka Brownie

de _Alina_ in Prajituri, 1 Oct 2012 | 1948 vizualizari

 

Dragilor, am experimentat si varianta de post a prajiturii cu Inka si vreau sa va spun ca a fost un succes. Aroma si consistenta sunt minunate, iar daca nu ma credeti poftiti de gustati. O saptamana minunatat va doresc!

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 2 cani faina de grau
  • 3/4 cana Inka
  • 2 cani apa
  • 50 ml ulei
  • 7 g praf de copt
  • 50 ml sirop de soc
  • 1 1/2 lg glucoza lichida
  • 1 lg esenta rom
  • 125 ml apa calduta
  • coaja de la 1 lamaie
  • Decor:
  • 100 g ciocolata neagra (75% cacao) + 2 lg apa
  • fructe (afine si nectarina)
  • Sirop
  • 70 ml apa amestecata cu 1 lg sirop de soc
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vegan Inka Brownie:

 1. Amestecati faina, praful de copt si 2 linguri de Inka. Peste restul de Inka turnati cei 125 ml apa calduta si amestecati. Turnati peste compozitia uscata si mixati.

2. Puneti si restul ingredientelor (siropul de soc, mierea artificiala, apa si uleiul) si mixati bine. La final puneti coaja de lamaie.

3. Turnati compozitia intr-o tava (24 cm) tapetata cu hartie de copt si introduceti in cuptorul preincalzit 5 min la 220°C, iar restul de vreo 40-50 min la 180 °C, sau pana cand scoateti scobitoarea curata ;)

4. Scoateti din cuptor cand e gata si lasati la racit vreo ora, dupa care insiropati.

5. Topiti ciocolata  pe baie de aburi si adaugati-i cele 2 linguri de apa.

6. Puneti ciocolata topita deasupra prajiturii si presarati fructe. Et voilla, aveti o praji delicioasa si fara ingrediente de origine animala ;)

 Pofta Buna dragilor!

 

TIPS-URI

1

Puteti inlocui glucoza lichida cu miere de albine ;)

RETETA IN IMAGINI

Vegan Inka Brownie-0
Vegan Inka Brownie-1
Vegan Inka Brownie-2
Vegan Inka Brownie-3
Vegan Inka Brownie-4
Vegan Inka Brownie-5
Vegan Inka Brownie-6
Vegan Inka Brownie-7

COMENTARII (18)

lilik 1

02.10.2012, 10:45

si eu vreau o feliuta

Sim0na 1

02.10.2012, 12:27

si eu as vrea o feliuta!!

_Alina_ 1

02.10.2012, 13:51

Va servesc cu mare placere dragele mele. Va si va

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41