Veggie pizza

de RuxyRux in Pizza, 17 Noi 2010 | 3976 vizualizari

 

Pizza vegetariana cu blat de gris

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • - 800 g faina
  • - 200 g gris
  • - 2 pachetele de 7 g de drojdie uscata
  • - 1 lingura de zahar
  • - 1 lingura rasa de sare
  • - 650 ml apa calduta.
  • Pentru umplutura:
  • Sos de rosii facut in casa rosii
  • ardei gras
  • masline
  • busuioc proaspat
  • parmezan
  • mozzarella
  • rozmarin proaspat    
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Veggie pizza:

Blatul:

Reteta  de blat apartine Laurei Sava careia i-am multumit de fiecare data pentru bunatatile cu care ne incanta privirea...si gustul!

Amestecam faina cu grisul si sarea. Drojdia o amestecam cu apa si zaharul si o lasam la dospit 2-3 min. Apoi amestecam totul si framantam zece minute. Impartim in bilute. Mie mi-au iesit doua pizza uriase( asa ca-n Italy)...sau pot iesi 4 pizza medii sau 6 micute...fiecare alege.

Lasam aluatul 15 min infoliat la temp camerei.

Pregatim pizza.

Ungem cu sosul de rosii blatul, pe care l-am format in prealabil cu mana( nu cu sucitorul), punem mozarella, legumele, parmezanul , maslinele mai adaugam sos de rosii daca vrem, busucioc, rozmarin...si fuguta la cuptor unde nu sta mai mult de 15 minute.

Aceasta pizza are un blat fantastic, se face atat de rapid e atat de pufos incat merita din plin facuta!

 

TIPS-URI

1

O putem transforma intr-o pizza de post cu mare usurinta inlocuind mozarella cu tofu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Veggie pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

lia maria 1

18.11.2010, 09:07

asa buna pizza nu se refuza asa ca vin si eu sa pap

RuxyRux 1

18.11.2010, 11:17

vanilla 1

19.11.2010, 14:08

bun bun bun bun bun!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza Hawai