Versiunea mea de carbonara

de cccris in Paste, 4 Aug 2010 | 2383 vizualizari

 

Am zis versiunea mea carbonara pentru ca am respectat mai mult "procesul de fabricatie" decit ingredientele, dar hai sa va zic ce si cum am facut:

 

INGREDIENTE

  • 300gr paste integrale, spiralate
  • 3 oua
  • 2 maini carne de vita marinata, taiata bucatele mici si fiarta bine
  • 2 maini brinza de oaie sarata rasa, din cea tare, facuta de specialisti, nu de cine stie ce firma, cu cine stie ce timpenii prin ea
  • 2 rosii romanesti taiate cubulete
  • ulei de masline
  • condimente de care vreti ( eu nu am mai pus pentru ca era brinza sarata, iar carnea avea un gust deosebit de la marinata facuta de specialistul casei )
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Versiunea mea de carbonara:

Se fierb pastele, se scurg, se pun iar in cratita in care au fiert. Se porneste focul, se adauga putin ulei, carnea si ouale batute cu condimente. Se amesteca mereu pina se incheaga ouale, iar apoi punem si brinza si mai tinem, sa zic un minut. Oprim focul, punem capacul si lasam asa 5 min.

Se portioneaza in farfurii si se presara deasupra cubuletele de rosii.

Ies cam 3 portii delicioase.

 

COMENTARII (23)

Rocsi 1

19.05.2014, 10:19

La multi ani!

Bunica 1

19.05.2014, 20:22

La multi ani!

miki_a 1

19.05.2015, 09:04

La multi ani!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25