Vin fiert

de Gusti in Bauturi, 22 Noi 2009 | 11269 vizualizari

 

Pe citi dintre noi n-a uns la suflet o cana cu vin fiert iarna? Dar care e reteta lui ideala? Eu as merge pe mina regretatului Radu Anton Roman, ale carui retete le puteti gasi si in colectia de carti de bucate puse pe piata de Romania Libera (8 RON impreuna cu ziarul, 7 volume). Maestrul recomanda Tamiioasa de Dragasani sau de Pietroasa si obligatoriu miere in locul zaharului.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 1 litru de vin
  • 10 boabe de piper
  • 10 cuisoare
  • 1 praf de scortisoara
  • 5 linguri de miere
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vin fiert:

 

COMENTARII (42)

Krystyan Trendy 1

02.12.2013, 09:15

foarte bun mai ales iarna

claudiaO 1

02.12.2013, 10:01

foarte bun, zau asa!
Am facut si eu aseara cate o cana pt familie, cu vin de la noi din curte, cu scortisoara, cuisoara si felii de portocala

iri_iri 1

11.12.2013, 18:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D