Vin fiert

de Sylvia in Bauturi, 22 Ian 2010 | 3305 vizualizari

 

Ce poate fi mai tentant intr-o seara de iarna decat o cana cu vin fiert fierbinte?

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de o sticla de vin, eu am ales un vin italian Chianti,
  • 2 linguri de zahar,
  •  cateva boabe de piper ( eu am pus amestec de mai multe boabe) ,
  • un baton de scortisoara,
  • o jumatate de portocala
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vin fiert:

Se pune vinul la fiert impreuna cu zaharul, piperul si batonul de scortisoara. Cand da in clocot adaugam bucatile de portocala taiate marunt si lasam sa clocoteasca cateva minute .


Dupa ce a fiert cateva minute stingem focul si mai adaugam putina apa. Se serveste fierbinte, garnisit cu bucati de portocala. Este minunat, aromat si fierbinte, parca iti patrunde pana in suflet .


 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Vin fiert 14482
retete culinare - Vin fiert 14483
retete culinare - Vin fiert 14484

COMENTARII (2)

Bucataras 1

22.01.2010, 23:43

adevarul e ca la ce geruri sint acum in romanica noastra...merge un vin fiert

Sylvia 1

24.01.2010, 00:00

Bucataras recomand reteta cu mana pe inima incalzeste si sufletul

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Foi de miere de albine
  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI