Vin fiert nemtesc - Gluhwein

de Mitinita in Bauturi, 18 Noi 2010 | 7053 vizualizari

 

La noi azi a fost frig,numai bine pentru o cana de vin fiert.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 cana apa
  • 1/2 cana zahar
  • 2 cuisoare
  • 2 betisoare de scortisoara
  • 1 portocala
  • 1 sticla de vin rosu (750 ml)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vin fiert nemtesc - Gluhwein:

Adauga apa,zaharul,cuisoare,scotisoara,vinul si sucul de la portocala intr-o oala. Incalzeste-l,dar nu-l fierbe. Adauga coaja de portocala si tine-l la foc mic 15 minute. Serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vin fiert nemtesc - Gluhwein" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

Mitinita 1

28.11.2010, 21:23

iarna asta incerc toate variantele posibileparca prea frig e...

susu 1

03.12.2010, 22:54

Frumoasa prezentare, cei doi se incalzesc cu o cana de vin fierbinte

Mitinita 1

04.12.2010, 20:30

multumesc susu.acuma parca m-as incalzi si eu la o cana cu vin.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Vin fiert