Vinete cu rosii si cascaval la cuptor

de Criss in Aperitive / Garnituri, 13 Oct 2010 | 7297 vizualizari

COMENTARII (18)

gaby_duceag 1

13.10.2010, 10:12

grozava reteta!

Miha 1

13.10.2010, 10:16

Hop si eu!

mena29 1

13.10.2010, 10:18

Vreau si eu

mihaelar63 1

13.10.2010, 10:41

maine e pvanata in cuptor

Criss 1

13.10.2010, 11:07

Multumesc dragelor.

Corinuta 1

13.10.2010, 11:30

foarte buna!

La Ancuta 1

13.10.2010, 11:51

buna

nadina73 1

13.10.2010, 12:11

foarte bune ,vin si eu la o portie

silvi0ara 1

13.10.2010, 12:37

Buna,buna.

adasev12 1

13.10.2010, 12:54

si ie-mi plac chestiile astea...mai mult legume si branzeturi...incerc sa elimin carnea din meniul meu, macar in prop . de 70%...5 pt reteta ta, bravo!

Criss 1

13.10.2010, 14:33

Merci fetelor.
Si eu incerc sa elimin pe cat posibil carnea din meniu. Nu sunt de fel o carnivora, ma pot lipsi oricand de carne.

Michelle 1

13.10.2010, 19:31

buna reteta

lilik 1

13.10.2010, 21:59

kamy 1

13.10.2010, 22:56

5f

nadina73 1

14.10.2010, 01:21

am revenit cu furcile

Criss 1

14.10.2010, 09:05

Multumesc pentru aprecieri si pentru furculite.

Bunica 1

14.10.2010, 20:05

Foarte interesanta reteta ! Usor de realizat si cred ca e foarte buna !

Criss 1

15.10.2010, 17:37

Asa este Bunica, foarte buna si usor de facut.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitive pentru copii adunate de la lume