Vinete cu sunca de Praga si cascaval

de fluturas in Aperitive / Garnituri, 13 Mar 2010 | 3506 vizualizari

 

o chestie care mi-a placut si o pregatesc frecvent...vinete "altfel" dar gustoase!

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete mari
  • sunca de Praga
  • cascaval
  • sos de rosii
  • usturoi
  • piper
  • cativa graunti de usturoi
  • oregano
  • busuioc
  • patrunjel
  • ulei,sare

   

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete cu sunca de Praga si cascaval:

Se taie vinete in lungime,se prajesc in ulei incins,se scot pe servete de hatie pentru a se scurge de grasime.Deasupra se pune cate o felie de sunca de Praga si una de cascaval.Peste ele se toarna un sos de rosii cu piper,busuioc,usturoi pisat,oregano.Se pune la cuptor pana se topeste cascavalul apoi se presara patrunjel.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Vinete cu sunca de Praga si cascaval 22041
retete culinare - Vinete cu sunca de Praga si cascaval 22042
retete culinare - Vinete cu sunca de Praga si cascaval 22043
retete culinare - Vinete cu sunca de Praga si cascaval 22044
retete culinare - Vinete cu sunca de Praga si cascaval 22045
retete culinare - Vinete cu sunca de Praga si cascaval 22046

COMENTARII (8)

mihaelar63 1

15.03.2010, 00:59

multumesc Fluturas , asta e reteta de iarba verde , vinetele facute la gratar , apoi impachetate cu restul ,,, in folie de aluminiu + putin ulei

nadina73 1

30.03.2010, 02:48

foarte bine arata

Bya Ralu 1

28.06.2012, 20:55

super bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Foi de miere de albine
  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI