Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Cantitatea o alegeti dumneavoastra.Eu pun vinetele coapte de obicei in congelator dar acum m-am hotarat sa le pun in borcan deoarece am pus 30 kg si imi ocupa din spatiul pe care il pastrez pentru ghebe.
Am copt vinetele, le-am decojit si le-am pus la scurs.
Cand s-au scurs si racit le-am tocat.
Am pus putina sare de muraturi si am amestecat cu o lingura de lemn.
Am pus vinetele in borcane de 340 g. Daca aveti borcane de 420 g atunci in fiecare borcan o sa intre 1 kg de vinete.
Se pun capacele la borcane si se pun intr-o oala incapatoare cu apa. Se lasa sa fiarba la foc mic 40-50 minute.
Se scot apoi pe un prosop si se invelesc cu o patura. Se lasa asa pana se racesc.
Se depoziteaza in camara si se pastreaza foarte bine si doi ani.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult